Sponsoren

Elk jaar stuurt onze stichting aan bedrijven en oud-leden een bedelbrief. Wat gebeurt er nou eigenlijk met uw donatie? Niet alle kinderen die mee willen gaan op ons kamp hebben het thuis erg breed. Daarom proberen wij de kosten voor de ouders zo laag mogelijk te houden, zodat dit geen drempel vormt om hun kinderen mee te laten gaan. Op het moment zijn de kosten per kind maar 10 euro; dit is lang niet genoeg om alle kosten te dekken. Een kamp kost veel geld; de kinderen moeten per bus naar het terrein worden gebracht, het terrein moet betaald worden, sommige activiteiten kosten geld en er moet natuurlijk gegeten worden. Daarnaast wordt al het materiaal door onze stichting beheerd. Donaties worden dus ook gebruikt om nieuw materiaal aan te schaffen en om ons oude materiaal te onderhouden. Bij materiaal kunt u denken aan de tenten, speelmateriaal, kook- en eetgerei, extra slaapzakken, regenjassen en laarzen.

Hoofdsponsoren

Dank namens de Delftsche Zwervers, de scholen en alle kinderen die de afgelopen jaren mee zijn geweest met de kampen bedanken wij de volgende personen, bedrijven en instellingen voor hun bijdrage:

  • Alle Zwervers, vrienden van Zwervers, oud- en ex-Zwervers en andere personen die op de afgelopen kampjes hebben geholpen
  • Alle oud- en ex-Zwervers die gedoneerd hebben
  • bedrijfslogo

Uw bijdrage

Als u een bijdrage wilt leveren aan onze kampjes, dan kunt u dit overmaken naar NL19INGB0000297662 te Delft, onder vermelding van 'Stichting Kinderkampen Delftsche Zwervers'. Maar ook donaties in natura kunnen wij goed gebruiken! Als dank voor uw donatie krijgt uw bedrijf een vermelding in ons jaarverslag. 

Registraties

Wij zijn geregistreerd bij de K.v.K. Haaglanden, nummer 27181727.