In verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus hebben we in overleg met VluchtelingenWerk Nederland, waar we dit jaar mee samenwerken, besloten dat onze kampjes helaas deze zomer niet doorgaan. 

Uw bijdrage

Als u een bijdrage wilt leveren aan onze kampjes kunt u gebruik maken van de onderstaande donatieformulier om via een iDeal betaling op een simpele en veilige manier geld over te maken. Als u de donatie liever zelf, via uw eigen bankomgeving, regelt, dan kunt u uw bijdrage overmaken naar NL19INGB0000297662 te Delft, onder vermelding van 'Stichting Kinderkampen Delftsche Zwervers'.

Ook donaties in natura kunnen wij goed gebruiken! In dat geval kunt u contact met ons opnemen. Als dank voor uw donatie krijgt uw bedrijf een vermelding in ons jaarverslag en op deze website.

Donatieformulier

Van de onderstaande formulier kunt u gebruik maken om direct geld naar ons over te maken via een iDeal betaling. Vul hieronder het bedrag in dat u wilt doneren. Als u op de doneer knop drukt wordt u automatisch omgeleid naar een externe pagina van Mollie die onze online donaties afhandeld. Via hun pagina kiest u voor uw eigen bank om via een beveiligde verbinding het geld over te maken.